STROKOVNO SVETOVANJE

STROKOVNO SVETOVANJE

STROKOVNO POSLOVNO IN DAVČNO SVETOVANJE

Na računovodskem servisu Rafis  poleg svetovanja, kako pravilno urediti poslovanje, da je le-ta v skladu s predpisi, na različne načine uporabljamo pridobljene informacije za pomoč pri poslovnem odločanju. V pomoč so nam različne kalkulacije, napovedi in kazalniki, ki jih spremljamo. Zaposleni na našem servisu veliko vemo o firmah, ki jim vodimo poslovne knjige, zato znamo interpretirati podatke in poiskati razloge za boljše ali slabše poslovanje v danem trenutku. S tem namenom ponujamo tudi sklop notranjega poročanja, ki v kombinaciji z napovedmi poslovanja omogoča natančnejše spremljanje poslovanja oziroma analizo dogodkov.

Pri najzahtevnejših vprašanjih se povezujemo tudi z zunanjimi partnerji – specialisti za posamezna področja in skupaj pridemo do prave rešitve.

Na področju bonitetnih ocen in spremljanja položaja podjetij, ki so relevantna za naše stranke, se opiramo na našega partnerja Bisnode. Preko njihovih produktov lažje ocenimo varnost poslovanja naših strank z njihovimi partnerji.

null

STROKOVNO.

Znanje in izkušnje

Poslovni partnerji cenijo profesionalen odnos naše ekipe ter odlično poznavanje računovodstva.

null

ZANESLJIVO.

Dobro uigrana ekipa.

Držimo dano besedo. Stranke spoštujejo našo skrbnost, natančnost, varnost in zaupnost podatkov.

null

VARNO.

Varna spletna mesta.

Poudarek dajemo sodobni opremi, skrbimo za varno strežniško sobo. Podatke varnostno kopiramo na oddaljeno lokacijo. Zavarovano imamo odgovornost.

null

CELOVITO.

Vse računovodske storitve na enem mestu.

Celovite računovodske storitve, vse na enem mestu. Od odpiranja podjetja do uspešnega poslovanja.

null

ENOSTAVNO.

Uporaba naprednih tehnologij.

Skenirajte in pošljite dokument. Vse ostalo prepustite nam. Vi pa se v celoti posvetite vašemu delu.

null

NEODVISNO OD LOKACIJE.

Dostopni kjerkoli in kadarkoli.

Zaradi digitalnega poslovanja nismo odvisni od lokacije strank, te pa ne od naše, saj poslovanje poteka brezpapirno, prek spleta.

null

DIGITALNE RAČUNOVODSKE STORITVE

Hitreje in bolj učinkovito!

Tudi mi smo z razvojem digitalnih tehnologij stopili v korak s časom. Svojim strankam poleg klasičnih nudimo digitalne računovodske storitve. V praksi to pomeni manj papirjev, manj skrbi in predvsem več časa za vas!

Sodelujmo!

Skupaj uresničimo vaše poslovne cilje!

Rožna ulica 4, 5280 Idrija