E-RAČUNOVODJA

E-računovodja

RAČUNOVODSKI SERVIS RAFIS

Za vas razvijamo in v poslovne procese uspešno uvajamo elektronsko, brezpapirno poslovanje. Vse z namenom, da bi vam olajšali sleherno opravilo v povezavi z računovodenjem in poslovodenjem. Spletni računovodja Rafis vam omogoča, da nam svoje dokumente pošiljate preko elektronskih naprav in jih evidentirane in arhivirane preko spleta pregledujete kjerkoli in kadarkoli.

ENOSTAVNA IN HITRA IZMENJAVA DOKUMENTOV

Napravite fotografijo dokumenta s telefonom ali ga skenirajte in pošljite na računovodski servis Rafis. Vse ostalo bomo naredili mi, vi pa se lahko posvetite vašemu delu!

ANALIZA VAŠEGA POSLOVANJA NA DLANI. ODKRIJTE VAŠE PRILOŽNOSTI IN IZBOLJŠAJTE POSLOVNE IZIDE!

Izkoristite vse prednosti digitalnega računovodstva, ki vam ga omogoča računovodski servis Rafis. Raziskujte, analizirajte, primerjajte podatke vašega poslovanja. Pred vsemi spoznajte nove priložnosti, pravočasno odkrijte težave in dodajte vašemu poslu nove razsežnosti!

24/7 DOSTOP DO POSLOVNIH DOKUMENTOV IN ANALIZ

Stranke računovodskega servisa Rafis imajo vsak trenutek vpogled v poslovanje, posamezne račune, drugo dokumentacijo in celo analize poslovanja. Do dokumentov lahko dostopate preko računalnika, laptopa, pametnega telefona ali tablice.

VPI - VPOGLED PREKO INTERNETA

Popoln nadzor nad vašim poslovanjem

Preko VPI-ja – DESITO – računovodja, ki vam je dostopen 24/7. Z vpisom podatkov se prijavite v program za pregled vašega poslovanja. Dostopajte do vseh dokumentov vašega podjetja in enostavno analizirajte vaše poslovanje. Prepoznajte trende vašega poslovanja, odkrijte nove priložnosti in dvignite vaš posel stopnico višje!

Sodelujmo!

Skupaj uresničimo vaše poslovne cilje!

Rožna ulica 4, 5280 Idrija